Следвайте Гласове в Преговорите за съставяне на правителство няма да бъдат

...
Следвайте Гласове в Преговорите за съставяне на правителство няма да бъдат
Коментари Харесай

Вебер към Борисов: Изборният успех дава знак, че българските граждани очакват политическо лидерство с доказан опит

Следвайте " Гласове " в 
„ Преговорите за сформиране на държавно управление няма да бъдат лесни, само че съм уверен, че ще направиш всичко допустимо, с цел да обединиш политическите сили към мощна и сполучлива управническа стратегия и ще станеш още един път министър-председател на Р България ”. С тези думи Манфред Вебер,  председател на най-голямата партия в Екологичен потенциал - Европейската национална партия, се обърна към ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов. В приветствения адрес Вебер показва, че Борисов има поддръжката на цялото семейство на ЕНП в тези старания.

Председателят на ЕНП поздравява обединението ГЕРБ-СДС за положителните резултати на извършените парламентарни избори.  Вебер показва, че изборният триумф дава явен сигнал за това, че българските жители чакат политическо водачество с потвърден опит, което може да обезпечи по този начин нужната непоклатимост поради тежката икономическа и геополитическа обстановка на целия континент.
„ Успехът е резултат също по този начин от решимостта на двете партии да останат правилни на техните дясноцентристки полезности, правила и проевропейски възгледи. Като ръководител на ЕНП постоянно се веселя да виждам партиите ни членки да си сътрудничат, защото единствено единството в дясно-център политическото пространство, може да ни разреши да осъществим упованията на нашите жители ”, гласи още приветственият адрес.
 

 

 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР